Vremenska prognoza za 20. avgust i naredne dane

avg 19 2019 /

Vremenska prognoza

U Srbiji u utorak jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito.

Tokom dana sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 10°C na jugu do 20°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 30 do 35°C. 

U Pančevu i okolini u utorak sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 34°C. U Srbiji u sredu sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura od 31 do 35°C. U četvrtak posle podne i uveče u brdsko-planinskim predelima se uz jači razvoj oblačnosti očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, dok se u petak lokalni pljuskovi sa grmljavinom posle podne i uveče očekuju i u ostalim predelima. Maksimalna temperatura od 29 do 33°C. U subotu pretežno sunčano i veoma toplo, tek ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 30 do 34°C. 

U Pančevu i okolini narednih dana sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura u sredu do 35°C, a potom od 31 do 33°C. U petak posle podne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom.