Vremenska prognoza za 21. avgust i naredne dane

avg 20 2019 /

Vremenska prognoza

U Srbiji u sredu jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže, ponegde i maglovito.

Tokom dana sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na severni i severozapadni. Minimalna temperatura od 11°C na jugu do 23°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 31 do 35°C. 

U Pančevu i okolini u sredu sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na severni i severozapadni. Minimalna temperatura 23°C, maksimalna dnevna 35°C. U Srbiji u četvrtak sunčano i nešto prijatnije, ali i dalje toplo. Posle podne i uveče u brdsko-planinskim predelima se uz jači razvoj oblačnosti očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, dok se u petak i za vikned lokalni pljuskovi sa grmljavinom posle podne i uveče ponegde uz jači razvoj oblačnosti očekuju i u ostalim predelima. Maksimalna temperatura u četvrtak od 30 do 33°C, a u petak i za vikend tropski toplo, temperature od 30 do 35°C. 

U Pančevu i okolini narednih dana sunčano i tropski toplo, povremeno i uz razvoj oblačnosti, samo što se u četvrtak očekuje malo prijatnije. Maksimalna temperatura u četvrtak do 31°C, a u petak i za vikend tropski toplo, temperature od 33 do 35°C.