Dnevni horoskop za 4. novembar

nov 04 2019 /

Dnevni horoskop za 4. novembar

Šta kaže horoskop za 4. novembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Trudite se da dođete do bolje zarade ali vam jednostavno ne ide. Današnji dan vam nije povoljan za posao. Potrudite se da negativna dešavanja sada ne shvatate previše fatalno.

LJUBAV: Sigurni ste u svoju ljubav i spremni ste da voljenoj osobi predložite ozbiljnije promene- brak ili zajednicu. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme na ovom polju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete skloni problemima sa holesterolom. Ključ za zdrav život vam leži u ishrani.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom ovog dana biti zadovoljni stanjem na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem ćete biti generalno zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Ne treba da brinete o budućnosti jer sa voljenom osobom imate sasvim dobar i stabilan odnos. Slažete se jako dobro. Očekuje vas povoljna faza za vašu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak i malaksalost. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim problemima sa zdravljem pa se pripazite.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je povoljan period za nova dešavanja na polju posla. Ako planirate neke promene, uspećete da ih ostvarite. Očekuje vas faza koja je dobra za vaš posao.

LJUBAV: Moguće je da imate više udvarača i da niste sigurni kojeg ćete odabrati. Prija vam flert i pažnja ali niste sigurni da li želite da se upustite u ozbiljnu vezu sada.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa aknama, bubuljicama, iritacijama i alergijama pa povedite računa o tome.

RAK

POSAO: Nemate preterano velike ambicije i moguće je da ste se malo ulenjili kada je u pitanju posao. Očekuje vas period u kojem ćete želeti da pravite neke veće promene.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja je rođena u nekom od zemljanih znakova- Bik, Jarac, Devica. Pred vama je povoljan period za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Preporuka je da odete na redovnu kontrolu kod lekara. Moguće je da će vam se u narednom periodu pojaviti neki manji problemi kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV

POSAO: Razmišljate o tome da pokrenete novi projekat ali još uvek niste do kraja razradili svoje ideje. Očekuje vas period koji bi mogao da bude na neki način stresan za vas.

LJUBAV: Nije vam povoljan dan za ljubav, moguće je da ćete doživeti neko razočarenje ako ste u braku ili dužoj vezi. Moguće je da partner na kraju neće ispuniti neko svoje obećanje.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće vezane za polje zdravlja ako se budete preterano iscrpljivali.

DEVICA

POSAO: Moguće je da iz nekog razloga radite pod pritiskom, da ste užurbani i da ne možete na pravi način da se fokusirate na svoj posao. Potrudite se da se na ovom polju bolje organizujete.

LJUBAV: Vaša očekivanja na emotivnom planu nisu ispunjena, razočarani ste. Trebaće vam neko vreme da se oporavite od svega što vam se dešavalo u prethodnom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama sa varenjem. Izbegavajte unos masne i teške hrane.

VAGA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije. Tokom današnjeg dana možete da imate veće troškove nego što ste planirali i očekivali. Potrudite se da date sve od sebe u narednom periodu.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom sa kojom ćete ostvariti veoma lep i stabilan ljubavni odnos. Sudbina je na vašoj strani i na put vam donosi važnu ljubav.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama i bolnim stanjima na polju zdravlja. Obratite se vašem lekaru radi pomoći, saveta i terapije. Pred vama je period koji vam može doneti probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate prilično velika očekivanja i moguće je da na poslovnom planu neće biti baš sve tako kako se nadate. Očekuje vas period u kojem ćete naići na prepreke i komplikacije.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da otvorenije pokaže osećanja koja ima prema vama ali vi kao da ne pokazujete adekvatnu reakciju na to. Možete da očekujete povoljan period da stvari razrešite.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima su prikazani kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti skloni nekim nestabilnostima i poteškoćama na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Imaćete manje probleme da se organizujete kako biste sve uspeli da završite ali ćete n kraju ipak uspeti da ostvarite pozitivne preokrete.

LJUBAV: Za sada ste nekako pasivni i ne pokrećete ljubavne promene. Moguće je da ste više posvećeni druženju sa prijateljima i da vam ljubav sada polako pada u drugi plan.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem, pa bi bilo dobro da povedete više računa o sebi.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste imali neki sukob tokom današnjeg dana ćete uspeti da ga razrešite. Sve će se na kraju okrenuti u vašu korist. Poslovno polje vam se polako pokreće u pozitivnom smeru.

LJUBAV: Povoljan je period za ljubav, ako ste želeli da se zbližite sa osobom do koje vam je stalo, uspećete u tome. Očekuje vas faza koja će biti jako dobra za vas.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju i da idete redovno kod lekara. Prevencija je jako važna zato vodite računa o svojim navikama.

VODOLIJA

POSAO: Trenutno niste u najboljem periodu i moguće je da ćete imati neki manji gubitak na polju posla i finansija. Moguće je da ćete biti razočarani poslovnim okolnostima.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba ne razume vaš način razmišljanja i da ste preko noći postali kao stranci. Odnos se promenio i niste sigurni kuda će to da vas odvede.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom. Očekuje vas period u kojem će vam zdravlje biti osetljivo. Povećajte unos tečnosti radi bolje funkcije metabolizma.

RIBE

POSAO: Donećete novu odluku koja bi mogla da vas dovede do poslovnih problema. Povedite računa o tome kako se postavljate prema poslovnim saradnicima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja možda nije sasvim iskrena prema vama. Moguće je da ćete uskoro imati tajnu vezu ili paralelni ljubavni odnos. Dosta toga sada zavisi od vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Očekuje vas period u kojem ćete biti generalno osetljivi i podložni prehladi pa povedite računa o svom zdravlju koliko možete.