Dnevni horoskop za 6. novembar

nov 05 2019 /

Dnevni horoskop za 6. novembar

Šta kaže horoskop za 6. novembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Potrebno je da pokažete inicijativu ako želite da ostvarite napredak na polju posla u narednom periodu. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da realizujete planove.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada pokazuje da joj je potrebno još vremena da odluči da li želi da bude sa vama u vezi ili ne. Vi nemate strpljenja i dolazi do nekih neugodnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku. Moguće je da ćete imati sklonost ka problemima sa srcem, ali i sa povišenim pritiskom pa se potrudite da o tome vodite računa.

 

BIK

POSAO: Ukoliko budete zatražili pomoć od prave osobe uspećete da rešite sve probleme koje imate na ovom polju. Važno je da budete spremni da se odgovorno posvetite poslu.

LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o problemima jer u suprotnom nećete moći da razrešite ono što vas muči. Ako ste slobodni nećete imati novu vezu danas.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kičmom. Očekuje vas period u kojem biste generalno mogli da budete skloni nekim tegobama vezanim za leđa i kosti pa se čuvajte.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite neke probleme koji su vas na ovom polju mučili. Potrudite se da u komunikaciji sa poslovnim okruženjem zauzmete jasan stav.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom može da bude veoma promenljiva što vas jako nervira i čini nezadovoljnim. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni svađama.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj. Generalno će vam u narednom periodu disajni putevi biti slaba tačka pa je važno da o tome povedete malo više računa.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati manje razočarenje po pitanju očekivanja na poslovnom planu. Potrudite se da budete realniji.

LJUBAV: Moguće je da nemate baš najbolji odnos sa voljenom osobom. Polako dolazite do stanja depresije zbog toga što imate utisak da vam potrebe nisu na pravi način zadovoljene.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za početak dijete. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke komplikacije na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za promene kada je u pitanju ovo polje. Potrudite se da budete dovoljno strpljivi kako biste mogli da ostvarite ono što želite na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke konflikte ali i da ćete uspeti da ih rešite do kraja dana. Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da menjate ono što je loše.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa reumom. Očekuje vas period u kojem bi kosti mogli da vam budu prilično osetljive. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Moguće je da pokušavate da ostvarite pomak ali da vam nije lako da rešite neke probleme iz prošlosti. Očekuje vas period u kojem će neki poslovi ponovo da se rade.

LJUBAV: Možete da očekujete susret sa osobom koja će u prvih nekoliko minuta probuditi vašu radoznalost i interesovanje. Spremni ste da se posvetite dubljoj komunikaciji i odnosu sa njom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete koje su jako štetne po vaše zdravlje. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne probleme vezane za polje zdravlja.

 

VAGA

POSAO: Očekuju vas neke manje nesuglasice sa kolegama ali ne bi trebalo da se desi ništa što će značajno da vas poremeti. Potrudite se da se posvetite ostvarenju boljeg stanja.

LJUBAV: Delujete prilično hladno prema voljenoj osobi. Moguće je da je nesvesno kažnjavate za nerešene probleme iz prošlosti. Važno je da se ne ponašate pasivno- agresivno.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema na polju zdravlja kod vas u narednom periodu. Generalno se osećate sasvim dobro u svojoj koži i zadovoljni ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za rešavanje bilo kakvih formalnih ili sudskih pitanja. Nepovoljno je vreme za bilo kakvu birokratiju jer biste mogli da imate brojne komplikacije.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i trudite se da voljenoj osobi obezbedite sve ono što joj je za sreću potrebno. Možete da očekujete da ćete imati povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično u svojoj koži. Ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja. Posvetite se sebi i svojim potrebama i bićete zadovoljni.

STRELAC

POSAO: Moguće je da previše slušate savete drugih ljudi a premalo se oslanjate na svoje šesto čulo i intuiciju. Važno je da menjate takav princip i da sebe na prvom mestu uvek slušate.

LJUBAV: Pred vama je period promena na polju ljubavi. Vreme je da uđete u novu vezu sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da ćete imati povoljan period.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mokraćnim putevima. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni zdravstvenim tegobama vezanim za infekcije urinarnog trakta.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za poslovne promene, za bilo kakve pregovore ili potpisivanje novih ugovora. Potrudite se da za sada budete rezervisani sa očekivanjima.

LJUBAV: Trebaće vam neko vreme da sa voljenom osobom dođete do kompromisa i rešenja za probleme koje imate. Moguće je da se i vi nekada osećate čudno i distancirano.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa zdravljem, sklonost ka tegobama vezanim za disajne puteve.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete naporan dan pa bi bilo najbolje da se pripremite za stresne okolnosti koje će biti pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete biti rastrzani na više strana.

LJUBAV: Stabilna situacija sa voljenom osobom vam unosi osećaj sigurnosti. Ako ste slobodni povoljan je trenutak za početak neke nove veze. Moguće je da ćete imati dostalepih dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da rešite probleme sa zdravljem iz prošlosti kao i to da ćete ostvariti stabilizaciju.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti skloni manjim greškama na polju posla. Povedite računa o svojoj koncetraciji. Važno je da ne brzate sa bilo čim danas.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje i spremni ste da iskoristite priliku da uđete u novu vezu. Ako već imate partnera moguće je da ćete sa njim imati neke manje neugodnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima vezanim za tahikardiju, aritmiju i slična stanja..