Dnevni horoskop za 7. novembar

nov 06 2019 /

Dnevni horoskop za 7. novembar

Šta kaže horoskop za 7. novembar? Saznajte u nastavku telsta....

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke nepovoljne okolnosti koje će se negativno odraziti na vaš posao. Očekuje vas period u kojem će biti nekih problema.

LJUBAV: Potrudite se da pokažete voljenoj osobi svoja iskrena osećanja i spremnost da joj se posvetite. Moguće je da ćete sa njom imati u budućnosti priliku za učvršćivanje veze.

ZDRAVLJE: Probava vam je veoma osetljiva. Kod vas su naglašeni problemi sa varenjem pa biste trebali da povedete računa o svojoj ishrani malo više.

 

BIK

POSAO: Lako možete doći do nesporazuma sa kolegama koji bi trebali da vam pruže pomoć po pitanju nekog posla. Potrudite se da budete jasni direktni i otvoreni u komunikaciji.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive okolnosti i priliku da dođete do novog poznanstva. Pred vama je period u kojem ćete imati preokrete i promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kašljem. Očekuje vas faza u kojoj će vam duvanski dim pogotovo smetati. Moguće je da ćete biti skloni brojnim tegobama sa disanjem.

BLIZANCI

POSAO: Promenljivo stanje vlada u vašem poslovnom okruženju. Moguće je da imate osećaj da je stabilnost vašeg radnog mesta ugrožena na neki način i da vam to stvara nervozu.

LJUBAV: Uskoro ćete imati priliku da ostvarite bolji odnos i komunikaciju sa svojom simpatijom. Pred vama je period u kojem biste trebali da postanete otvoreniji.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu i nivo hormona. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke oscilacije i probleme. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće.

RAK

POSAO: Nemate dovoljno koncentracije i niste spremni da se maksimalno posvetite svom poslu danas. moguće je da ćete imati brojne poteškoće na polju posla danas.

LJUBAV: Pojavila se nova osoba u vašem životu ali kao da niste spremni da napravite prvi korak kako bi joj pokazali svoja osećanja. Moguće je da ste se na neki način zatvorili u sebe.

ZDRAVLJE: Više spavajte i potrudite se da budete bolje organizovani oko dnevnog i noćnog odmora. Biće vam neophodno da se više posvetite svom zdravlju.

LAV

POSAO: Trudite se da pokrenete nova dešavanja na polju posla ali postoje okolnosti koje vam sada jednostavno ne idu u prilog. Pred vama je npovoljan period za ovo polje.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će postati veoma značajna za vaš ljubavni život uskoro. Možete da očekujete da ćete imati dobre promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Nema većih problema sa zdravljem. Moguće je da ćete na ovom planu imati sasvim stabilno stanje i da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima.

DEVICA

POSAO: Moguće je da vam je motivacija na veoma niskom nivou i da ne osećate da ste spremni da se posvetite svom poslu. Očekuje vas period u kojem će vam više prijati da odmorite.

LJUBAV: Imate utisak da partner želi promene i da više nije srećan pored vas. Moguće je da se i vi često tako osećate. Vreme je da razmislite o tome da li treba da se rastanete.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate naglašenu sklonost ka problemima sa nervnim sistemom pa povedite računa o tome.

 

VAGA

POSAO: Ne odustajete od svojih ideja i spremni ste da date sve od sebe kako biste mogli da ostvarite zacrtane ciljeve. Možete da očekujete da ćete imati povoljne okolnosti.

LJUBAV: Nije vam lako da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da vas ponos i inat koče najviše u tome ali u nekom trenutku ćete zarad svoje sreće ipak popustiti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivmost koja vam je neophodna kako biste održali dobro stanje, pozitivnu formu i kondiciju koji su vam neophodni za dobro zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Uz dovoljno kreativnosti ćete naći rešenje za neki problem koji vas na poslovnom planu opterećuje već duže vreme. Možete da očekujete povoljan period za posao.

LJUBAV: Imate prevelika očekivanja i niste sigurni na koji način da se postavite prema partneru. Moguće je da vam dosta toga ide u pogrešnom smeru i da vam stvari izmiču kontroli.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate previše. Vreme je da nađete više vremena za odmor i opuštanje kako biste zaista mogli da budete zadovoljni sobom i svojim zdravljem.

STRELAC

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja i zbog brzopletosti veoma lako pravite nove greške na poslovnom planu. Moguće je da ćete biti skloni većoj tenziji i problemima na poslu.

LJUBAV: Trenutno niste zainteresovani za početak nove veze iako imate udvarača koji je prilično uporan. Možete da očekujete stagnaciju kada je u pitanju polje emocija.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da na neki način ojačate svoj imuni sistem. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni raznim problemima na polju zdravlja.

JARAC

POSAO: Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti ponuda za novi posao. Potrebno vam je vreme da o tome razmislite. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Ako ste imali neke nesuglasice, rešićete ih. Potrudite se da budete iskreni prema partneru.

ZDRAVLJE: Poradite na boljoj koncentraciji kako biste mogli da budete produktivniji. Vežbajte svoj mozak i dajte sve od sebe kako biste radili na unutrašnjoj smirenosti.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete značajno poboljšanje kada je u pitanju polje finansija. Pred vama je jako dobar period u kojem biste trebali da budete zadovoljni poslovnom situacijom.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o nekom konkretnijem koraku, promeni i početku zajedničkog života sa voljenom osobom. Osećate da vam je vreme za promene.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i prijaće vam da se bavite sportom. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju ako se posvetite fizičkoj aktivnosti.

RIBE

POSAO: Imate poverenje u svoje saradnike i spremni ste da im prepustite jedan veliki deo važnog posla. Možete da očekujete povoljan period za polje posla.

LJUBAV: Dolazi vam novo poznanstvo koje će na vas ostaviti jak utisak. U pitanju je osoba prema kojoj ćete odmah osetiti fatalnu privlačnost. Budite spremni za nove susrete.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Pred vama je period u kojem biste mogli da očekujete stabilnost na polju zdravlja ali i na ostalim poljima. Generalno vam je sudbina sada naklonjena.