Vremenska prognoza za 14. septembar i naredne dane

sep 13 2019 /

Vremenska prognoza za 14. septembar i naredne dane

U Srbiji u subotu pretežno sunčano i umereno toplo, povremeno uz umerenu oblačnost.

Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura od 10 do 18°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C. 

U Pančevu i okolini u subotu pretežno sunčano i umereno toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 25°C. U Srbiji u nedelju nakon vedrog i svežeg jutra, u dolinama i kotlinama hladnog i maglovitog, tokom dana sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C. U ponedeljak i utorak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama hladno i maglovito, a tokom dana biće sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 26 do 31°C. U toku večeri u severnim, a u sredu i u ostalim predelima naoblačenje i zahlađenje, ponegde sa slabom kišom. U sredu osetno hladnije, maksimalna temperatura od 16 do 20°C. 

U Pančevu i okolini narednih dana sunčano i toplo, ali će jutra biti sveža. Maksimalna temperatura u nedelju do 25°C, a u ponedeljak i utorak veoma toplo, temperatura i do 30°C. U sredu osetno hladnije, uz uslove za slabu kišu, a maksimalna temperatura do 18°C.