Vremenska prognoza za 01. novembar i naredne dane

okt 31 2019 /

Vremenska prognoza za 01. novembar i naredne dane

U Srbiji u petak umereno do potpuno oblačno i hladno, uz smanjenje oblačnosti do kraja dana.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak. Minimala temperatura od 4 do 8°C, maksimalna dnevna od 8 do 12°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini tmruno i još hladnije sa rosuljom, a maksimalna temperatura od 5 do 8°C. 

U Pančevu i okolini u petak umereno do potpuno oblačno i hladno, uz smanjenje oblačnosti do kraja dana. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak. Minimala temperatura 6°C, maksimalna dnevna 10°C. U Srbiji za vikend umereno do potpuno oblačno i toplije sa sunčanim intervalima. Slaba kiša očekuje se u subotu ponegde u severnim, a u nedelju i u ostalim predelima. Maksimalna temperatura u subotu od 12 do 18°C, a u nedelju od 14 do 20°C. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim, a na jugu Banata i sa orkanskim udarima. U noći između nedelje i ponedeljka i u ponedeljak jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u ponedeljak ponegde i preko 20°C, a vetar će biti u skretanju na jugozapadni. U utorak u većini predela pretežno sunčano i biće veoma toplo za bovo doba godine, uz maksimalnu temperaturu od 18 do 24°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana biće tmurno i hladnije. 

U Pančevu i okolini za vikend umereno do potpuno oblačno i toplije, uz jak , na udare i olujni jugoistočni vetar, a u nedelju uz uslove za slabu kišu. Maksimalna temperatura u subotu oko 15°C, a u nedelju do 18°C. U noći između nedelje i ponedeljka i u ponedeljak jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u ponedeljak oko 20°C. U utorak pretežno sunčano i biće veoma toplo za ovo doba godine, uz maksimalnu temperaturu iznad 20°C. U ponedeljak vetar u skretanju na jugozapadni.