Vremenska prognoza za 2. novembar i naredne dane

nov 01 2019 /

U Srbiji u subotu umereno do potpuno oblačno, ali toplije, ponegde sa kišom, naročito u severnim predelima Srbije.

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama sa olujnim, a na jugu Banata i sa orkanskim udarima. Minimalna temperatura od 2 do 9°C, maksimalna dnevna od 12 do 20°C, na zapadu Srbije do 22°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini tmurno i hladnije, maksimalna temperatura od 7 do 9°C. 

U Pančevu i okolini u subotu umereno do potpuno oblačno i toplije, povremeno uz uslove za slabu kišu. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 16°C. U Srbiji u nedelju i ponedeljak umereno do potpuno oblačno, ali toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak posle podne i uveče razvedravanje. Maksimalna temperatura od 14 do 22°C, a u nedelju u Timočkoj i Negotinskoj Krajini hladnije. U utorak sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura biće od 18 do 25°C. U sredu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak razvedravanje. Narednih dana duvaće pojačan vetar južnih pravaca, u košavskom području i na planinama sa olujnim udarima. 

U Pančevu i okolini u nedelju i ponedeljak umereno do potpuno oblačno, ali toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak posle podne i uveče razvedravanje. U utorak sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura biće i do 24°C. U sredu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak razvedravanje. Narednih dana duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar, u nedelju i sa olujnim udarima.