Vremenska prognoza za 6. novembar i naredne dane

nov 05 2019 /

Vremenska prognoza za 6. novembar i naredne dane

U Srbiji u sredu oblačno i dalje relativno toplo, povremeno sa kišom i pljuskovima, a u jugozaapdnim i centralnim predelima očekuju se obilnije padavine, ponegde i grmljavina.

Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura od 12 do 16°C, maksimalna dnevna od 15 do 23°C. 

U Pančevu i okolini u sredu oblačno i svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 18°C. U četvrtak na severu Srbije suuvo, uz razvedranje. U ostalim predelima kišovito, uz prestanak padavina do kraja dana. Maksimalna temperatura od 14 do 20°C. U petak toplo, uz sunčane intervale. Još toplije u subotu, uz maksimalnu temperaturu i preko 20°C, ali posle podne i uveče uz naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju svežije sa kišom i pljuskovima. 

U Pančevu i okolini u četvrtak suvo. Maksimalna temperatura do 18°C. U petak sunčani intervali. U subotu veoma toplo, uz maksimalnu temperaturu i do 22°C, ali se krajem dana očekuje naoblačenje sa kišom i pljuskovima. U nedelju svežije sa kišom i pljuskovima.