Vremenska prognoza za 17. novembar i naredne dane

nov 16 2019 /

Vremenska prognoza za 17. novembar i naredne dane

U Srbiji u nedelju umereno do potpuno oblačno, ali veoma toplo za ovo doba godine. U toku večeri i noći na jugu i jugozapadu jače naoblačenje sa kišom.

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama sa olujnim udarima, na jugu Banata i do 100 km/h. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 15 do 21°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini hladnije sa rosuljom, maksimalna temperatura od 11 do 13°C. 

U Pančevu i okolini u nedelju umereno do potpuno oblačno, ali veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 18°C. U Srbiji u ponedeljak nakon oblačnog jutra, ponegde sa kišom, tokom dana razvedravanje, pa će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Jugoistočni vetar tokom dana biće u slabljenju. Maksimalna temperatura od 16 do 22°C, u Timočkoj i Negotinskoj Krajini hladnije. U utorak suvo sa sunčanim intervalima. U toku večeri i noći naoblačenje, pa se u sredu u većini predela očekuje oblačno sa kišom, naročtio na jugu i istoku Srbije. U četvrtak razvedravanje. Od utorka maksimalna temperatura uglavnom od 14 do 20°C, na istoku hladnije. 

U Pančevu i okolini u ponedeljak nakon oblačnog jutra, tokom dana razvedravanje, pa će biti sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 20°C. Jugoistočni vetar tokom dana biće u slabljenju. U utorak suvo sa sunčanim intervalima. U sredu prolazno naoblačenje, uz uslove za kišu, a u četvrtak suvo. Maksimalna temperatura od utorka od 16 do 18°C.