Vremenska prognoza za 21. novembar i naredne dane

nov 20 2019 /

Vremenska prognoza za 21. novembar i naredne dane

U Srbiji u četvrtak pretežno sunčano i toplije, povremeno uz umerenu oblačnost, a nešto više oblaka očekuje se u toku jutra u Vojvodini.

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini tokom celog dana biće oblačno sa kišom, a više padavina očekuje se posle podne i uveče. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, ukošavskom području pojačan, na jugu Banata i jak. Mininmalna jutarnja temperatura od 5 do 9°C, na istoku Srbije do 11°C, maksimalna dnevna od 15 do 19°C, a na istoku Srbije od 12 do 14°C. 

U Pančevu i okolini u četvrtak uglavnom pretežno sunčano. Duvaće umeren jugoistočni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, maksimalna dnevna 18°C. U Srbiji u petak promenljivo oblačno i hladnje, na istoku i jugoistoku Srbije oblačno, povremeno sa kišom. Maksimalna temperatura od 10 do 16°C, na istoku Srbije od 7 do 9°C. Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano i još malo hladnije, povremeno uz oblačnost. Maksimalna temperatura od 10 do 15°C, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće tmurno i još hladnije sa sipećom kišom i maksimalnom temperaturom od 5 do 9°C. I narednih dana u košavskom području i na planinama duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima, od ponedeljka u slabljenju. 

U Pančevu i okolini narednih dana hladnije, uz umeren do jak jugoistočni vetar, u ponedeljak u slabljenju. U petak će biti promenljivo oblačno, a za vikend i u ponedeljak uglavnom pretežno sunčano. Maksimalna temperatura narednih dana oko 12°C.