Reklamirajte se na našem sajtu

dec 03 2017 /

K-013 Internet magazin, K-013 Online

Mi smo sajt K-013.com. Postojimo već 15 godina. Od 2005. do 2011. godine bili smo jedini sajt koji je pružao informacije 24h sata iz celog Južnog Banata.

Zahvaljujući sajtu K-013.com davne 2005. godine prva "živa" slika je otišla u svet. Tada smo prenosili Internacionalni Karneval u Pančevu. Od tada pa do danas realizovali smo veliki broj sportskih prenosa, koncerata, tribina, manifestacija itd...

Danas K – 013 funkcioniše kao sajt magazinskog tipa koji posetiocima servira informacije iz svih oblasti, kao i opšte informacije značajne za savakodnevne aktivnosti. 

STATISTIKA:
Prema poslednjoj statistici, naš sajt je u 2019. godini zabeležio preko 4 miliona poseta. Posetioci se u proseku na našem portalu zadržavaju preko 30 minuta, svaki posetilac u proseku otvori 12 stranica, što je dobar indikator da će Vaša reklama sigurno biti viđena.

CENOVNIK REKLAMIRANJA:

Cena oglašavanja na našem portalu je 350e mesečno, u dinarskoj protivvrednosti, bez obzira na kojoj se poziciji nalazila reklama.

Na pozicijama naslovne strane i desne strane sajta (kada se otvori neka objava) preporučuje se baner tipa kocke ili pravugaonika širine max 300pix. Pogledajte primere na naslovnoj strani i u bilo kom članku. 

Napomena: Logoi svih sponzora se objavljuju na našoj FB stranici, FB grupi, Instagram i Twitter nalogu. 

NAČINI PLAĆANJA: Uplate sponzorstva se mogu izvrišiti preko računa poslovnih banaka u Srbiji ili putem PayPal-a za sponzorstva iz inostranstva. 

U nadi da ćemo naći načina za saradnju na obostrano zadovoljstvo srdačno Vas pozdravljaju:

Urednica portala Milena Pavlović
Urednica rubrika: Anđela Simić

Kontakt email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.