Prijavite se za 9. Novogodišnji bazar

dec 05 2019 /

Prijavite se za 9. Novogodišnji bazar

Grad Pančevo ove godine organizuje “9. NOVOGODIŠNJI BAZAR” u periodu od 20. decembra do 22. decembra 2019. godine.

Na ovaj način gradska uprava želi da doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020. godine. Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, u tom periodu, predstavi veliki broj lokalnih proizvođača (ustanova, udruženja, preduzetnika i fizičkih lica) i organizuje bogat kulturno – umetnički program, kako bi sugrađani mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

 

Za sve učesnike Bazara obezbeđeni su besplatni štandovi, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode, a koji su sa teritorije grada Pančeva.

Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:

– dokaz o prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (kopiju lične karte za fizička lica ili Rešenje o registraciji kod Uprave za trezor, Ministarstva ili Apr-a za pravna lica);
– najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji;
– fotokopiju sanitarne knjižice i potvrdu o pregledu mesa odnosno mesnih prerađevina (ukoliko izlažu prehrambene proizvode).

 

Popunjene formulare sa prilozima možete poslati na adresu: Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, Pančevo, Trg kralja Petra I 2-4 sa naznakom za Novogodišnji bazar ili predati na šalteru broj 2 Gradskog uslužnog centra Gradske uprave grada Pančeva.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, A PREDNOST ĆE IMATI IZLAGAČI KOJI ISPUNE KRITERIJUME KONKURSA.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 10. DECEMBAR 2019. GODINE.

Kontakt osoba za više informacija u vezi sa organizacijom ovog događaja je Gordana Ćirić, koordinator Tima za realizaciju Novogodišnjeg bazara, telefon 013/308961, e-mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli." data-wahfont="15">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijavu za izlagače na predstojećem Bazaru možete preuzeti OVDE.